AVG-VERKLARING

Avg verklaring
Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG)

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Han Olsthoorn Glas BV. U dient zich ervan bewust te zijn dat Han Olsthoorn Glas BV niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Han Olsthoorn Glas BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen servers van Han Olsthoorn Glas BV of die van een derde partij.


Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.  


Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking  


Er worden verschillende gegevens bewaard met verschillende interne doeleinde. Hieronder per doel de bewaarde gegevens.  


Voor het bestellen in onze webshop en voor het versturen van een document (offerte/factuur/creditnota)  

Aanhef  

Voornaam  

Achternaam  

Bedrijfsnaam 

BTW-nummer 

Straat en huisnummer  

Postcode  

Woonplaats

Land 

Voor het beantwoorden van uw vragen/oplossen van uw problemen 


Wanneer u een e-mail of een ander berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.  


Reden voor het verstekken van uw persoonsgegevens.  


Het verstrekken van uw persoonsgegevens is een voorwaarde voor het leveren van de diensten die wij u bieden bv voor het verkrijgen van artikelen uit onze webshop, het versturen van een factuur of het hulp kunnen bieden op vragen die u ons stelt.  


Duur van de opslag van uw persoonsgegevens  


Uw gegevens zullen bij ons bewaard blijven, tenzij u aangeeft dat u deze gegevens verwijderd wilt hebben. Om een verzoek te doen tot verwijdering van uw gegevens kunt u contact opnemen via mail: info@olsthoornglas.nl.


Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. 


U heeft het recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Om een verzoek tot bovenstaande rechten in te dienen, kunt u contact met ons opnemen via mail : info@olsthoornglas.nl of per telefoon: 0174-417188. 


Categorie├źn van ontvangers van de persoonsgegevens  


Wij bewaren uw gegevens op de in ons bedrijf aanwezige Personal Computers. 


Het recht tot intrekken van de toestemming tot bewaren van uw persoonsgegeven  


U behoudt zich het recht tot het intrekken van de toestemming tot het bewaren van uw persoonsgegevens. U kunt dit doen door contact op te nemen met ons via mail: info@olsthoornglas.nl 


Han Olsthoorn Glas BV 

Marie Curiestraat 20

2691 HC 's-Gravenzande

0174417188 

info@olsthoornglas.nl 

Adres

Marie Curiestraat 20
2691 HC 's-Gravenzande

Contact

Email: info@olsthoornglas.nl

Telefoon: 0174417188  

Mobiel: 0622337427 

Openingstijden:

Maandag 7:30 - 16:30
Dinsdag 7:30 - 16:30
Woensdag 7:30 - 16:30
Donderdag 7:30 - 16:30
Vrijdag 7:30 - 16:30
Zaterdag gesloten


Website Building Software